Για εμάς

Flesvos Hotel

Το ξενοδοχείο Φλοίσβος είναι ένας ενδιαφέρον τόπος διακοπών στο κέντρο του Πευκοχωρίου σε απόσταση μόλις ενός λεπτού με τα πόδια από τη παραλία .Βρίσκεται ανάμεσα στον κεντρικό και τον παραλιακό δρόμο του χωριού που αποτελούν το εμπορικό και το ψυχαγωγικό κέντρο αντίστοιχα ,προσφέροντας στον επισκέπτη ότι χρειάζεται για τη καθημερινότητά του χωρίς τη παραμικρή ταλαιπωρία μετακίνησης .

Αυτό που κάνει το ξενοδοχείο Φλοίσβος ξεχωριστό είναι το ιδιαίτερο στο είδος του roof garden που περιλαμβάνει ξαπλώστρες – τραπεζάκια γύρω από το 25 m2 jacuzzi με υδρομασάζ , αερομασάζ και δύο καταρράκτες με πίεση το οποίο μπορεί ελεύθερα, να χρησιμοποιεί ο επισκέπτης απολαμβάνοντας ιδιαίτερες στιγμές ηρεμίας.

Η πρόσβαση στον Φλοίσβο είναι πανεύκολη ακόμη και με τις δημόσιες συγκοινωνίες που συνδέουν το Πευκοχώρι με τη Θεσσαλονίκη.(Το ξενοδοχείο απέχει μόλις 80 m από τη στάση του ΚΤΕΛ ).

ΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΩΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ

Το Πευκοχώρι η αλλιώς Καψόχωρα είναι ένα μεγάλο χωριό και βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής (πρώτο πόδι ) στο νοτιοανατολικό της άκρο.

Απέχει 100 χιλ. από Θεσσαλονίκη και 90 από το αεροδρόμιο. Πρόκειται για το πιο κοσμοπολίτικο μέρος στην Κασσάνδρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο Πευκοχώρι λειτουργούν Club και Bar όπου μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , πολυτελείς ψαροταβέρνες , εστιατόρια και οργανωμένα Beach Bar κατά μήκος όλης της ακτής του χωριού .

Στο Πευκοχώρι θα βρείτε ΑΤΜ, ταχυδρομείο, Internet Cafe, μεγάλα Super Market,ιδιωτικά ιατρεία, οδοντιατρεία αλλά και αγροτικό ιατρείο.

Το Πευκοχώρι εκτός από την πανέμορφη αμμώδη παραλία που έχει εντός του οικισμού βρίσκεται κοντά σε εξαιρετικές παραλίες που αποτελούν πόλο έλξης για τον επισκέπτη της Χαλκιδικής . Δεν είναι άλλες από το Γλαρόκαβο με τη λιμνοθάλασσα του, παραλία Χρουσώ, Ξενία ,όλες σε απόσταση 3-7χιλ. από το κέντρο του χωριού και προσβάσιμες ακόμα και με την δημόσια συγκοινωνία(ΚΤΕΛ) .

Το Πευκοχώρι ο μυστικός παράδεισος της Ελλάδας είναι εκεί, που τα όνειρα και των δικών σας διακοπών μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και σας περιμένει.